torstai 21. heinäkuuta 2016

Työryhmä esittäytyy - Sami K


Työryhmä esittäytyy, seitsemäs osa Sami


Haasteita, uhrautumista ja onnistumisia; niistä on teatteriprokkikset tehty. Lähestyn uusia näytelmiä aina avoimin mielin ilman, että ehdin innostuksen keskellä edes huomata kaikkia rooleihin sisältyviä haasteita.  Harjoitusvaiheen aikana ehdin usein käydä pääni sisällä läpi useita riemun ja epätoivon hetkiä, mutta kannustava ja hullu työryhmä auttaa kuitenkin aina saamaan itsestä kaikki mehut positiivisella tavalla irti. Usein esitysvaiheessa tulee huomattua, kuinka paljon sitä onkaan taas tullut hypättyä epämukavuus alueelle ja samalla haastettua itseään, mutta tämän tajutessaan voi usein vain tyytyväisenä hymyillä koko työryhmän puolesta, että kuinka mahtava juttu sitä onkaan taas yhteistyössä luotu.
Yhteisöllisyys ja luovuus ovatkin minulle teatterissa tärkeitä asioita ja se selittää pitkälti, minkä takia se on säilynyt elämässäni jo viidentoista vuoden ajan. Tänä vuonna olen jälleen minulle läheisimmillä ja rakkaimmalla alueella eli lavalla näyttelemässä. Viimeaikaisten koulu- ja työkiireiden vuoksi en aina ole itse ollut täysin kyydissä siitä, kuinka nopealla tahdilla prokkiksemme on kevään myötä edennyt. Oman roolini sain esimerkiksi tietää ryhmämme WhatsApp-keskustelussa. Olin aluksi täysin hämmilläni, mutta samalla myös innoissani. Pääsen taas haastamaan itseni oikein kunnolla. Luvassa on jotain semmoista, mitä minulta ei ole ennen nähty J
Kuten jo edellä mainitsin, teatterin ohella kulutan aikaani luokanopettajan opintojen parissa Kokkolassa. On mahtavaa opiskella sellaista ammattia, jossa saa tehdä työtä omalla persoonallaan ja niin, että siihen voi vielä yhdistää teatterin. Muuna ylimääräisenä aikana minua voi tavata myös Prisman kassalla, joka ei kuitenkaan ole kutsumusammattini, vaikka monet asiakkaat niin luulevat. Muuna aikana pyörin salilla bodaillen, kotona piirrellen ja maalaillen. Toisinaan  toteutan myös kaikenlaisia mitälie päähänpistoprojekteja (viimeisimpänä pakkauslavoista tehty terassikalusteryhmä, joka itse asiassa oli kyllä koulutehtävä :D) Olen myös hurahtanut geo-kätköilyyn, mutta sille ei oikein ole tällä hetkellä tarpeeksi aikaa.
Tänä kesänä haluan myös ihan avain kierrellä ympäri Imatraa ja katsella sen kauniita paikkoja ja fiilistellä kesäisen kaupungin tunnelmaa. Kaupunkipuroa en ole vielä kovin tarkasti käynyt ihailemassa, joten se täytyy varmaan ottaa seuraavaksi tutkimuskohteeksi.

Aurinkoista kesää kaikille, tavataan villissä Idässä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti