maanantai 4. heinäkuuta 2016

Mittamiitti imatralla




Rentoa jutustelua


Pari viikkoa sitten otettiin mittoja Imatralla sillä miehityksellä mitä Imatralla oli. Iso osa työryhmästämme asustaa muualla, joten yhteisten aikojen löytäminen on käynyt aika mahdottomasti ennen harjoituskauden alkamista eli heinäkuun viimeistä viikkoa. Puvustajamme kaivoi kätköistään upeita löytöjä, kuten ensimmäisessä kuvassa Simpan päällä olevan takin.
Puvustajallamme Viivillä on ollut kova vauhti koko kesäkuun. Yhteinen viestiryhmämme täyttyy suurimmaksi osin kuvista, joissa Viivi seikkailee milloin villan puhdistustalkoissa milloin kirpputoreilla. Puvustajan into on mahtavaa, sillä työryhmän asuessa eri puolilla Suomea ja harjoituskauden alkaessa vasta loppukesästä on hyvä että edes joku pitää meidät muut vireessä ja muistuttelee ettei siihen nyt niin kauaa ole enää aikaa.


Ylimmissä kuvissa poseeraa Simppa ja Raisa. Mikä on heidän osansa näytelmässä tulee selviämään näiden viikkojen aikana, kun jokainen työryhmän jäsen esittäytyy täällä sivuillamme. Oli kivaa, kun kerrankin paikalla oli Laurin lisäksi muitakin - eikä siinä, Lauri on oikein mainio malli, mutta ehkä sivumme kaipaavat välillä erilaisia kasvoja.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti